In een ETF beleggen met onze tips

✔ Financieel advies op maat

✔ Besparen kostbare tijd en geld

✔ Geschikt voor klein startkapitaal

Home » Pensioencursus

FIRE Consultancy biedt een pensioencursus aan voor iedereen die advies nodig heeft over het opbouwen van een eigen pensioen. Zo bouwt niet iedereen automatisch een pensioen op door te werken voor een werkgever, als dit niet is opgenomen in het CAO. Nederland kent namelijk geen wettelijke pensioenplicht buiten de AOW. Leer daarom in onze pensioencursus hoe je zelf jouw pensioen kunt opbouwen. Hoe sneller je begint aan de spaarcursussen, hoe sneller je van de vrijheid kunt genieten tijdens je pensioen.

 Wil je graag een gratis adviesgesprek?

Volg onze pensioencursus voor meer zekerheid in de toekomst

Tijdens onze spaarcursussen leren we ZZP’ers en werknemers een vermogen te laten groeien of een eigen pensioen op te bouwen aan de hand van alternatief beleggen. Wij hebben gekozen voor een alternatieve vorm van beleggen in indexfondsen ETF’s, indexbeleggen, omdat hier een aantal voordelen aan zitten. Je kunt al met een klein startkapitaal beginnen en je hoeft geen duur advies te kopen van de bank. Verder kun je altijd je investeringen aanpassen of opnemen. Volg een van onze spaarcursussen en leer de handvatten die jij nodig hebt om met een gerust hart je eigen pensioen of vermogen op te bouwen.  

 

Schrijf je in voor onze pensioencursus

Een zorgeloze oude dag, wie wil dat nou niet? Volg daarom een van onze spaarcursussen over het opbouwen van een pensioen of vermogen en werk aan jouw financiële doelen. Daarin adviseren wij je over alle aspecten van alternatieve beleggingen en investeringen. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen naar financiële onafhankelijkheid? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan op onze locatie in Zevenaar, niet ver van Arnhem, of lees alvast ons gratis e-book.

 

Contactformulier

4 + 4 =