Maak kennis met ons

Leander Klees

Analyseert alles en iedereen grondig. Zijn beste vrienden zijn z’n laptop en de dansvloer. Met een achtergrond als programmeur zorgt hij ervoor dat het overzicht altijd in beeld blijft, met de focus op data en problem solving. Werkte met hart en ziel in z’n eigen IT onderneming, maar ontwikkelde een passie om mensen te helpen met passief beleggen. Kijkt met zijn analytische blik altijd naar de mooiste plekken op de wereld om naartoe te reizen. Reist zelf richting financiële onafhankelijkheid en is altijd op zoek naar de beste oplossing om FIRE Consultancy en onze klanten mee te nemen op deze reis.

Gregory Krahmer

Chaotische professor met een voorliefde voor breakdance, ondernemen en passief investeren. Kan rondjes draaien op zijn hoofd, maar kan er met zijn hoofd niet bij waarom er zo weinig mensen investeren in indexfondsen. Een onuitputbare bron van energie die graag out-of-the-box denkt en nieuwe strategieën toepast. Krijgt de beste ideeën ‘s nachts, en werkt ze dan ook het liefste gelijk uit. Aanstekelijk enthousiast over ons doel met FIRE Consultancy: Mensen leren passief beleggen door middel van goedkoop breed gespreide indexfondsen en ETF’s.

Nathan Vivas

Is vaak te vinden in zijn eigen sportschool, op z’n eigen zolder. Deze sportieve denktank is gedreven om FIRE Consultancy en onze klanten te voorzien van een gezond (financieel) leven.  Hij noemt zichzelf best perfectionistisch, maar we vinden eigenlijk gewoon dat hij ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Of je nu een specifieke vraag hebt op het gebied van indexfondsen en ETF’s, of je wilt gewoon weten hoeveel hij kan bankdrukken. De meest actieve passieve belegger die je ooit zult tegenkomen.

FIRE Consultancy

FIRE staat voor Financial Independence Retire Early, een levensstijl waarbij het doel is om financieel onafhankelijk te worden en eerder met pensioen te kunnen. Na jarenlange onzekerheid rondom de pensioenen zijn steeds meer mensen op zoek naar alternatieven. Falende pensioenfondsen zijn steeds vaker in het nieuws en niemand weet wanneer en met hoeveel geld je van je oude dag kan genieten.

Eigenlijk is de keuze heel simpel:
Sparen levert bijna niks meer op. De spaarrente is 0.01%. Wat kun je nog wel met je spaargeld met deze historisch lage rente? Gezellig 7 duizend jaar wachten tot je geld verdubbeld is? Natuurlijk niet!

Hoe doe ik dit dan wel?

Het antwoord is:
Investeren!

Je vraag je vast af: 
Is investeren niet erg risicovol? Nee, het hoeft niet erg risicovol te zijn.  Je kunt door spreiding aan te brengen je risico flink naar beneden halen.
En heb je niet veel geld nodig om te beginnen met beleggen? Nee, door maandelijks in te leggen kan je prima resultaten behalen terwijl je een kapitaal opbouwt. 

Wij stellen mensen in staat om vermogen op te bouwen door te investeren in breed gespreide indexfondsen. Beleggen in indexfondsen en ETF’s is niet moeilijk, daarom kan iedereen dit volgens ons zelf leren. Door het zelf te doen bespaar je duur advies van een bank. Je kunt altijd je investeringen aanpassen, of opnemen. Kortom, volledige vrijheid en nergens aan vastzitten.

Nadat we er een jarenlange (zelf)studie van hebben gemaakt werd het voor ons makkelijk om te zien waar de financiële wereld te kort schoot. Het resultaat: een kant en klaar stappenplan die je vertelt hoe je portfolio’s opbouwt die je niet hoeft te babysitten. De handvatten die je nodig hebt zodat je dit kunt doen zonder dagen doodstaren naar grafieken. Geen nachten stress over je portefeuille of torenhoge verborgen kosten maar WEL de beste resultaten. Zo kun je met een gerust hart naar je doel toe werken. Of het nou is om financiële zekerheid of vermogen op te bouwen, of om de vrijheid te doen wat je wilt. 

Voor ons is dat leven van de rente. Vrijheid om je leven in te delen hoe jij het wilt. Tijd om door te brengen met de mensen waarvan je houdt… Hoeveel geld is dat waard?

Geïnteresseerd? Lees meer op: fireconsultancy.nl/artikelen