Leer hoe je een meester indexbelegger wordt!

Bij FIRE Consultancy leer je niet alleen hoe je indexbeleggen werkt. Wij nemen het een stap verder! Of je nou belegt voor de aflossing van een huis,  voor de zekerheid van een vangnet in financieel moeilijke tijden, om vermogen op te bouwen of voor je pensioen.

Wij geven je de handvatten die je nodig hebt zodat je kunt beginnen. Zoals een recept een verzameling van een paar simpele ingrediënten verandert in een heerlijke maaltijd, is een portfolio een combinatie van indexfondsen die op een slimme manier in de juiste verdeling worden gemixt. Leer recepten van de meest succesvolle investeerders ter wereld die je kunt volgen en kunt aanpassen naar persoonlijke smaak.

Je kunt de strategie overnemen zonder dagen doodstaren naar grafieken. Volg de stappen en maak gebruik van simpele, maar krachtige strategieën, die alleen vereisen dat je een handjevol aankopen per maand hoeft te doen. Deze aankopen kun je ook automatiseren. Hierdoor heb jij alle tijd en vrijheid voor dingen die er echt toe doen, terwijl je geld het werk doet!

Je hoeft niet te wachten tot je een groot startkapitaal hebt! Omdat je maandelijks inlegt, kan je beginnen met een klein bedrag. Geen nachten stress, maar zorgeloosheid en met een gerust hart investeren. Investeren met de focus op het beperken van het risico en het maximaliseren van het rendement.

Wil je meer leren over indexbeleggen? Schrijf je hieronder dan direct in voor onze gratis webinar!

Ben jij benieuwd hoe de beste investeerders van de wereld hun portfolio indelen?

Ben jij iemand die echt wil beleggen en erin gelooft dat je het eigen lot in handen moet nemen?

Door het zelf te doen heb je niet alleen je financiën volledig onder controle, maar je bespaart ook nog eens een fortuin! 

Geen idee waar je moet beginnen? Dit is wat je moet doen!

Laat je email achter en wij sturen je de “recepten” toe voor een portfolio waar je van kan smullen.