Gratis crypto verdienen?

by | Apr 9, 2021 | Investeren | 0 comments

Verdien gratis crypto’s door het beantwoorden van vragen.

Of je nu een grote Bitcoin investeerder bent of nog te bang om überhaupt in te stappen, gratis geld is altijd leuk meegenomen. Coinbase Earn is een simpele manier om gratis wat crypto te verdienen door quizjes te maken over verschillende cryptocurrency.

Wat is Coinbase?
Coinbase is een handelsplatform, ontwikkelingsplatform (voor cryptocurrency) en online portemonnee waarop je gemakkelijk Bitcoin, Ethereum en andere cryptovaluta kunt kopen en verkopen. 

Coinbase Earn
Coinbase Earn is een onderdeel van Coinbase, de grote Bitcoin exchange. Op het platform kunnen cryptocurrencies hun project onder de aandacht brengen door middel van een cursus. Gebruikers van het platform kunnen vervolgens deze cursus doorlopen en leren over het project. Het mooie hieraan is dat de cursus relatief kort is en dat je voor ieder onderdeel soms wel $7 krijgt om het af te ronden. En het allermooiste is dat het allemaal binnen 15 minuten gedaan kan worden. Hieronder volgt het stappenplan om binnen 15 minuten ruim 40 dollar te verdienen.

 

Account aanmaken voor Coinbase
Om gebruik te maken van Coinbase Earn heb je een account nodig. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken. Eenmaal aangemaakt lees je hieronder verder hoe je gratis crypto kunt verdienen. Al een Coinbase account? Dan is het aanmaken van een nieuw account niet nodig.

Als je $100 koopt aan crypto dan krijgen we allebei $10 aan Bitcoin.

Nu ben je klaar om gratis crypto te verdienen. Als je nu naar https://www.coinbase.com/earn gaat dan krijg je een rijtje te zien met crypto’s die je kunt verdienen. Druk op de link van de crypto die je wilt verdienen. De video’s en de informatie hoef je helemaal niet tot je te nemen, want je kunt gewoon gelijk beginnen met de quiz. Het maakt ook nog vrij weinig uit of je de vragen goed hebt want je kunt het onbeperkt blijven proberen totdat je het goed hebt. Als de vraag fout is kun je gewoon een ander antwoord proberen, je krijgt de beloning toch wel.

Wat is Coinmarketcap
Coinmarketcap is een website waar informatie te vinden is over cryptocurrencies. Op de website staan vrijwel alle crypto valuta weergegeven. Er is allerlei informatie te vinden over exchanges, de grootste stijgers en dalers en de nieuwste crypto projecten, en dit is ook waar ik hem persoonlijk voor gebruik.

Coinmarketcap Earn
Bij Coinmarketcap earn kunnen gebruikers op vrijwel exact dezelfde manier vragen beantwoorden als bij Coinbase. Er zitten wel een paar verschillen bij, en daar kom ik zo nog op terug.

Account aanmaken voor Coinmarketcap
Om gebruik te maken van Coinmarketcap Earn heb je een account nodig. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken. Eenmaal aangemaakt is het van belang dat je ook een Binance account aanmaakt. De crypto’s die je kunt verdienen worden namelijk uitbetaald op je Binance account. Heb je die nog niet zorg dan dat je hier ook een wallet aanmaakt

Zodra je een Coinmarketcap én een (geverifieerd) Binance account hebt kun je beginnen met de vragen op https://coinmarketcap.com/earn. Coinmarketcap Earn heeft wel wat minder quizzes dan Coinbase tot nu toe, maar werkt verder (bijna) op dezelfde manier. Je kunt de video’s kijken en vervolgens wat vragen beantwoorden. Bij Coinmarketcap moet je je Binance ID invullen zodat je verdiende crypto’s naar jou Binance account worden overgemaakt. Een verschil met Coinbase is dat je bij Coinmarketcap wel alle vragen goed moet beantwoorden. Zorg dus dat zodra er een nieuwe campagne loopt, dat je nu wel even de tijd moet nemen om ze goed te beantwoorden. Gelukkig is er vaak wel wat op Reddit te vinden, mocht je tijd willen besparen. 

 

 

Wat is Binance?
Binance is een crypto exchange met wat extra mogelijkheden zoals onder andere lenen, sparen en verdienen. Binance behoort tot de populairste exchanges als het gaat om cryptocurrency. Naast Bitcoin heeft Binance veel andere cryptovaluta zoals bijvoorbeeld VeChain, ARK, NEO, Ripple en de Binance Coin. 

Binance Earn
Binance Earn bevat een groot aanbod aan financiële producten die je kunt gebruiken om rendement te verdienen. Je kunt het zien als je spaarrekening maar dan voor crypto’s. Het verschil tussen een gewone spaarrekening en deze is dat er veel meer mogelijkheden zijn. De complexere producten laat ik even voor wat ze zijn, en zal uitleggen welke spaarproducten er zijn.

Voor de meeste crypto’s kun je een flexibel of vast sparen. Met flexibel sparen kun je rente over je crypto’s verdienen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, je stort geld/crypto, rente verdienen en je kan altijd direct je winst verzilveren  Dit is ook precies wat ik gedaan heb met alle gratis cryptocurrency die ik tot nu toe heb ontvangen.

Vast sparen bieden wel betere rendementen, maar je kunt je winst niet op elk moment verzilveren. Dat komt omdat je bij vast sparen vooraf een bepaalde duur instelt voor het verdienen van rente op je geld. Deze vaste producten variëren met een looptijd van 7 tot 90  dagen.

Slot
Het kost misschien eventjes wat tijd om alle accounts aan te maken. Maar als het gebeurt is dan zijn er best veel mogelijkheden om gratis geld te ontvangen, en daarmee ook nog te verdienen. Op deze manier heb ik toch redelijk bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Om de zoveel tijd zijn er weer nieuwe projecten, waardoor je weer gratis geld kunt ontvangen. Met Binance Earn kun je ook complexere producten met meer risico, maar die ook meer rendement op kunnen leveren. Er zijn nog meer mogelijkheden zoals bv lenen, staking en , deze zal ik op een later tijdstip aanvullen.