FAQ

Wanneer je net begint met beleggen, komen er allerlei vragen naar boven. Ook wanneer je al begonnen bent. Wij hebben alvast de meest voorkomende vragen voor jou op een rijtje gezet in onze Frequently Asked Questions. 

Ik heb niet zo veel geld om te investeren, wat kan ik het beste doen?

Iets doen is beter dan niets doen. Wij zijn zelf ook ooit met een klein bedrag begonnen, dit kan al vanaf €20,- per maand. Hoe vroeger je de keuze maakt om te investeren hoe langer je de “power of compounding” voor je kan laten werken. Het is wel verstandig om schulden waar je een hogere rente op betaalt.

Beleggen jullie voor mij of moet ik het zelf doen?

Wij vinden het belangrijk dat je zelf gewapend bent met de kennis zodat je niet “gegijzeld” wordt door een expert. Daarom moedigen wij aan om zelf te gaan beleggen. We begeleiden je natuurlijk wel.

Ik wil alleen duurzaam beleggen, kan dat ook?

Ja, er zijn ook veel duurzame indexfondsen en ETF’s te verkrijgen. Let wel op, er zijn meerdere gradaties van duurzaam.

  • Er zijn duurzame fondsen die enkel, milieuvervuilende bedrijven uitsluiten.
  • Er zijn duurzame fondsen die CO2 neutraal zijn.
  • Er zijn duurzame fondsen die enkel investeren in groene bedrijven die het milieu verbeteren.

Lees goed de essentiële beleggersinformatie om erachter te komen welke bij jou past.

Kan ik mijn geld altijd opnemen als ik dat wil?

Afhankelijk van hoe je ervoor kiest om te beleggen kan je in principe altijd stoppen met beleggen wanneer je wilt of (een deel van) je geld opnemen, controleer bij je broker of hier kosten aan verbonden zitten. Mocht je hier hulp bij nodig hebben kan je bij ons terecht.

Hoe werkt de geld terug garantie precies?

Heb je de cursus gevolgd heb je niet het idee dat dit jou aanzienlijk verder helpt met het investeren, geef dit dan na afloop (op de locatie van de cursus) aan en ontvang van ons (zonder vragen) het gehele bedrag terug. We zijn natuurlijk wel benieuwd naar wat we kunnen verbeteren.

Kan ik mij na aankoop van een cursus nog bedenken?

Mocht je een masterclass hebben geboekt en je bedenken kan je tot 14 dagen na aankoop ons een mail sturen om deze te annuleren of te verplaatsen. Indien het geannuleerd wordt ontvangt u het volledige bedrag terug op uw rekening.

Zit ik ergens aan vast?

Bij het afnemen van een masterclass betaal je enkel een vast bedrag vooraf. Hier zitten geen abonnementskosten aan vast.

Staat jouw vraag er niet tussen? Behoefte aan persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!