DEGIRO

by | Mar 30, 2022 | Uncategorized

Wat is DEGIRO?

DEGIRO is een online broker die service biedt over heel Europa. De grootste reden voor hun populariteit zijn de lage kosten en omdat ze een kernselectie hebben. Sinds het begin van 2021 zijn ze samengevoegd met Flatex en zijn ze vanaf die tijd FlatexDEGIRO.

DEGIRO is één van de snelst groeiende online brokers en biedt ontzettend lage tarieven aan op 50 internationale markten. DEGIRO was de eerste broker die institutionele vergoedingen begon aan te bieden aan particuliere beleggers. Ze hebben een eenvoudig platform dat voor alle soorten beleggers is ontworpen en snel te begrijpen is.

Beleggers kunnen bij DEGIRO op 50 internationale beurzen handelen in onder andere aandelen, obligaties, ETF, opties, futures, warrants, certificaten en meer. DEGIRO biedt beleggers de mogelijkheid om hun portefeuille wereldwijd te diversifiëren. 

Volledige transparantie, geen verborgen kosten, betrouwbare en veilige structuur, registratie is binnen een paar minuten voltooid en biedt directe stortingsmethodes aan zoals iDeal.

*Sommige links op deze pagina bevatten affilliate links. Als je ervoor kiest om een account aan te maken of gebruik te maken van een service, ontvangen wij een kleine vergoeding. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit en advertentievrije content blijven aanbieden en af en toe een kop koffie halen. We bieden alleen partijen aan waarmee wij eerstehands ervaring hebben of waarvan wij denken dat dit echt waardevol kan zijn en niet alleen voor de commissie.*

  Wij bevelen DEGIRO aan vanwege de volgende redenen:

  • De kernselectie is een selectie van 200 ETF’s waarin je kosteloos maandelijks kunt beleggen.

    

  • Voordelige tarieven, DEGIRO heeft een uitgebreid assortiment van ETF’s en beleggingsfondsen.

    

  • Overzichtelijk en redelijk eenvoudig te gebruiken.

  Welke rekeningen biedt DEGIRO aan?

  DEGIRO biedt op dit moment 3 soorten rekeningen aan waar je uit kunt kiezen. Een Basic account, een Custody rekening en een pensioenrekening. Als je op zoek bent naar zelf pensioen opbouwen kun je dat op de pensioenpagina zien. Het verschil tussen een Basic en een Custody account kun je op deze pagina bekijken. Als je op zoek bent naar een pensioenrekening kun je dat op deze pagina bekijken.

  Mocht je interesse zijn gewekt en wil je beginnen met beleggen bij DEGIRO dan kun je hieronder een account aanmaken.

  LET OP: Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen