Algemene voorwaarden 

Wij zijn geen professionele adviseurs en accepteren dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt. Wij kunnen en mogen geen persoonlijk financieel advies geven en geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld.

De informatie op deze site vormt geen openbaar bod of een verzoek om effecten of financiële instrumenten aan te schaffen. Een eventueel besluit betreffende financiële instrumenten moet gebaseerd zijn op individueel, professioneel advies en een prospectus gepubliceerd door een bevoegde instantie. De opstelling van teksten doet FIRE Consultancy niet als beleggingsadviseur of vanwege een of andere wettelijke verplichting. De informatie is verstrekt met de nodige zorg en aandacht, maar FIRE Consultancy is niet aansprakelijk voor de juistheid / volledigheid van de teksten en economische informatie, wisselkoersen of algemene marktgegevens. Deze informatie en mening is representatief voor de tijd van publicatie en projecteert geen toekomstige voorspelling. 

COPYRIGHT

Al de gepubliceerde teksten en afbeeldingen zijn eigendom van FIRE Consultancy en vallen onder het copyright. Niets mag gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.